Door de verscherpte overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn we genoodzaakt de concerten van 22 en 29 maart niet door te laten gaan. Ook de repetities op 14, 21, 28 maart, de voorspeeldag van VBE en de lezing Meer over Muziek gaan niet door. Dit spijt ons zeer. 

Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen en laten tijdig weten wat er met de activiteiten in de maand april gaat gebeuren.

Iedereen die al kaartjes voor onze concerten heeft gekocht, kan de ontvangen email met de elektronische kaartjes doorsturen naar onze penningmeester, Dennis Petri (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), die vervolgens zal zorgen voor terugstorten van het betaalde bedrag. Geef dit ook door aan mensen van wie je weet dat ze kaartjes hebben gekocht, maar die geen kinderen in onze orkesten hebben.

De tournee van het Symfonieorkest, die staat gepland voor de maand juli, heeft uiteraard ook onze volle aandacht. Zodra er meer duidelijkheid is over eventuele gevolgen van het nieuwe coronavirus voor onze reisplannen, laten wij dit weten.

Het is ontzettend jammer om deze maatregelen te moeten nemen, maar het is ook belangrijk om gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk te beperken. Hopelijk kunnen onze leden over een paar weken weer samen mooie muziek gaan maken!

Veel groeten

Namens het bestuur van de vereniging,
Eva Platzer, voorzitter

Summary in English:

Due to the measures announced in the Netherlands to prevent further spread of Covid 19, Viotta unfortunately has to cancel all its activities until 1st of April. This means that the concerts on 22 and 29 March, the weekly rehearsals, the “voorspeeldag” of VBE and the lecture by Coen will not take place. We will keep you posted on further developments.