Lijkt het je leuk om mee te spelen in een van de orkesten van Viotta?
Kom dan eerst een keer kijken en meespelen bij een repetitie. Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat de dirigent en orkestbegeleider weten dat je langs komt.

Strijkers zijn altijd welkom bij de vereniging, met name altviolisten, cellisten en contrabassisten. Ook de meeste blazers zijn meer dan welkom. We zijn bijna altijd op zoek naar meer koperblazers, fagottisten en hoboïsten. Wanneer je graag lid wilt worden, wordt in overleg met de dirigenten besloten in welk orkest je kunt instromen. Bij het Symfonieorkest wordt meestal gevraagd om ook een kort stukje voor te spelen. Andere voorwaarde is dat je les hebt op je instrument.

Om lid te worden vul je het onderstaande inschrijvingsformulier en het formulier over het gebruik van foto- en filmmateriaal in. Deze twee formulieren mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef je aan de orkestbegeleider van jouw orkest. Het lidmaatschap van Viotta geldt altijd voor een heel seizoen. Onder bepaalde voorwaarden kan een nieuw lid instromen tijdens het seizoen. Hierover beslissen de dirigenten en orkestbegeleiders. 

Je eventuele opzegging van je lidmaatschap dient voor 1 mei binnen te zijn bij de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..