Als sponsor maakt u het mogelijk dat grotere evenementen en concerten op bijzondere locaties doorgang kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan festivals of internationale concertreizen. Ook de aanschaf en het onderhoud van kostbare instrumenten, zoals een contrafagot, pauken, contrabassen of een althobo worden gefinancierd uit sponsorgelden. Kernwaarden die voor het voetlicht komen bij activiteiten en optredens van VIOTTA zijn passie, verbondenheid,  concentratie en doorzettingsvermogen.

 

Hoofdsponsor of sponsor

Als hoofdsponsor verbindt u zich voor een periode van drie jaar met een bedrag van €7500,- per jaar. Sponsor bent u voor een bedrag van €2500,- voor een periode van minimaal twee jaar. VIOTTA is bereid een tegenprestatie af te stemmen op de specifieke wensen van een sponsor. Alle sponsoren worden vermeld in onze publicaties zoals op de website, social media, posters en flyers.

Viotta wordt in financiële en materiële zin ondersteund door de Gemeente Den Haag (Cultuurschakel) en het vervoersbedrijf Pieter Smit. Ook heeft Viotta een bijzondere verbintenis met het Prinses Christina Concours. Tijdens de jaarlijkse Regiofinale West in Rotterdam wordt aan een van de finalisten de Viottaprijs uitgereikt. De prijs is een optreden in een soloconcert met het Viotta Symfonieorkest. De afgelopen jaren is VIOTTA ook ondersteund door de Stichting Van Lith-Dumont en de Verenigde Feteris-de Baan en Semper Labor Stichting.

Maak kennis met de jonge musici en ervaar hun passie

In deze aftermovie krijgt u een korte impressie van de concerten bij het 30-jarige lustrum, click hier.

 

 

Waar staat VIOTTA voor?

De Vereniging VIOTTA Jeugdorkesten (www.viotta.nl, KvK 40412225) bestaat uit vijf jeugdorkesten en heeft ruim 250 leden in de leeftijd van 6 tot 21 jaar. Elk jaar geven de orkesten minimaal zes concerten in verschillende concertzalen en kerken in de regio. Ook organiseren wij gerelateerde activiteiten die de muzikale ontwikkeling van de jonge musici stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan workshops compositie, lezingen over muziekgeschiedenis, een feestelijk nieuwjaarsconcert, een muziekvertelling of een concertreis naar het buitenland.

De missie van VIOTTA is het ondersteunen van de persoonlijke en muzikale ontwikkeling van jonge musici door het bieden van een veilige, inspirerende leeromgeving om in orkestverband muziek te maken. De vereniging wordt volledig gerund door vrijwilligers. Alleen de dirigenten zijn betaalde professionals. Elke zaterdagmiddag repeteren de vijf orkesten in het Haags Montessori Lyceum in Den Haag.

Vriendenstichting

Naast deze sponsormogelijkheden kunt u ook Vriend worden van Viotta. Deze steun is georganiseerd door de Wim Bredenhorst Stichting. U vindt meer informatie door hier te clicken.

Contact 

mevrouw J. Fusfeld, secretaris van VIOTTA
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.