Altijd al meer willen weten over de achtergronden van de stukken en componisten die bij VIOTTA op de lessenaar verschijnen? Door de coronaperiode heeft het even stil gelegen, maar vanaf januari pakken we de draad weer op met de Meer-over-Muziek-bijeenkomsten (MOM).

Wat is MOM?
De MOM-bijeenkomsten zijn korte lezingen over muziekgeschiedenis. Coen neemt ons mee op een chronologische reis door de muziekgeschiedenis, met behulp van een PowerPoint presentatie en geluidsfragmenten. Hij vertelt daarbij allerlei leuke en grappige anekdotes en wetenswaardigheden over componisten en muziekstukken. Hierdoor krijg je veel meer inzicht in de stukken die Viotta speelt!

Voor wie?
Deze leuke en leerzame bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor alle Viotta orkestleden en hun familie. De MOM is vooral leuk voor orkestleden uit JO, JS en SO, maar jongere orkestleden zijn zeker welkom! Het is voor ouders en orkestleden ook een leuke manier om elkaar en Viotta wat beter te leren kennen.

Wanneer?
De MOM is één keer per maand. De bijeenkomst start vanaf ongeveer 19:45 in de kleine aula van HML en duurt ongeveer een uur. Als je meteen uit de repetitie doorgaat naar de MOM, neem dan iets te eten mee. Wij zorgen voor drinken en chips. Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden.

MOM-1: 21 januari
MOM-2: 18 februari
MOM-3: 25 maart
MOM-4: 15 april
MOM-5: 13 mei
MOM-6: 24 juni (speciale themalezing over Wenen)